De Gasfabriek

De oude gasfabriek in Deventer is de afgelopen jaren vernieuwd tot Business Innovatie Centrum waar startups een plek vinden. De zolderruimte van de gasfabriek werd op simpele maar elegante wijze omgebouwd tot kantoorruimte door middel van glazen scheidingswanden en een zwart gecoate stalen trap.

Staal

Goedezaak

Staal is sterk. Een robuust en veelzijdig materiaal: voor constructieve toepassingen binnen en buiten maar ook elegant als industrieel detail in een interieur. We ontwerpen, maken en plaatsen deuren en trappen en maken verfijnder werk zoals armaturen, kunstwerken en objecten van cortenstaal in tuinen.

Eddie heeft bijna 30 jaar ervaring in metaalbewerking. Hij begon in het speciaal praktijkonderwijs en heeft door de jaren heen zijn werkplaats ontwikkelt tot een plek waar zorg en ambacht samenkomen. Een toegankelijke plek mensen met of zonder zorgvraag kunnen experimenteren met hun idee├źn, nieuwe vaardigheden leren en gefaciliteerd worden in ontwerpen en maken. Of dit nu je eerste project is, of professionele productontwikkeling. Jouw verhaal in staal.