Serre

En oude garage werd omgetoverd tot serre. Omringt door het groen observeer je de vogels in de tuin en kijk je ‘s nachts naar de sterren. Het paneel in glas in lood werd gemaakt door Ollies.

Staal

Goedezaak

Staal is sterk. Een robuust en veelzijdig materiaal: voor constructieve toepassingen binnen en buiten maar ook elegant als industrieel detail in een interieur. We ontwerpen, maken en plaatsen deuren en trappen en maken verfijnder werk zoals armaturen, kunstwerken en objecten van cortenstaal in tuinen.

Eddie heeft bijna 30 jaar ervaring in metaalbewerking. Hij begon in het speciaal praktijkonderwijs en heeft door de jaren heen zijn werkplaats ontwikkelt tot een plek waar zorg en ambacht samenkomen. Een toegankelijke plek mensen met of zonder zorgvraag kunnen experimenteren met hun ideeën, nieuwe vaardigheden leren en gefaciliteerd worden in ontwerpen en maken. Of dit nu je eerste project is, of professionele productontwikkeling. Jouw verhaal in staal.

Glas in Lood

Ollies

Glas is een eeuwenoud materiaal met een blijvende aantrekkingskracht. Lichtinval brengt een object met glas in lood tot leven. Door het samenspel van verschillende kleuren, het reliëf van het glas, en de reflectie op de omgeving krijgt glas in lood zijn warme en sfeervolle uitstraling. Lidy maakt al ruim 20 jaar unieke handgemaakte objecten van glas en staal, zoals lampen, voorzetramen, bovenlichten en kunstobjecten. In combinatie met andere technieken en materialen komt dit oude ambacht telkens in een nieuw licht te staan.