Glazen

houder

Genieten van wijn of een kopje thee op iedere plek in je tuin, zonder dat ie omvalt? Staal, in elke gewenste kleur gepoedercoat.

Staal

Goedezaak

Staal is sterk. Een robuust en veelzijdig materiaal: voor constructieve toepassingen binnen en buiten maar ook elegant als industrieel detail in een interieur. We ontwerpen, maken en plaatsen deuren en trappen en maken verfijnder werk zoals armaturen, kunstwerken en objecten van cortenstaal in tuinen.

Eddie heeft bijna 30 jaar ervaring in metaalbewerking. Hij begon in het speciaal praktijkonderwijs en heeft door de jaren heen zijn werkplaats ontwikkelt tot een plek waar zorg en ambacht samenkomen. Een toegankelijke plek mensen met of zonder zorgvraag kunnen experimenteren met hun ideeën, nieuwe vaardigheden leren en gefaciliteerd worden in ontwerpen en maken. Of dit nu je eerste project is, of professionele productontwikkeling. Jouw verhaal in staal.

Coördinatie

Oriel

De afgelopen jaren stonden voor Niko in het teken van duurzaam bouwen. Als projectmanager bij een snelgroeiende start-up, realiseerde ze de zelfbouwdromen van particuliere opdrachtgevers. Een veelomvattende functie waarin het creatieve en technische ontwerp, het nodige papierwerk en de praktische uitvoering allemaal samen werden gebracht. Onder de naam Oriel helpt Niko het team van OOF met projectbegeleiding, het regelen van omgevingsvergunningen, planning en begroting. De werkplaats in Zutphen biedt haar een plek om zelf aan de slag te gaan en eigen ideeën tastbaar te maken.